Qfeedback op het AVS-congres

Claudia Smit |

Op 16 maart aanstaande vindt het jaarlijkse AVS-congres plaats en Qfeedback is erbij. Komt u langs in onze stand (nummer 10)? Daar kunt u zelf ervaren hoe de oplossingen van Qfeedback werken.

Qfeedback op het AVS-congres

‘Leiderschap in evenwicht’ is dit jaar het centrale thema van het AVS-congres. Een spannend thema, dat vanuit vele invalshoeken benaderd kan worden. Wat betekent ‘leiderschap in evenwicht’. Is dat hetzelfde als ‘goed leiderschap’? Hoe denkt u daarover?

Korte flitsonderzoeken

Een van de essentiële ingrediënten voor goed leiderschap is feedback. En dat is precies waar de oplossingen van Qfeedback voor dienen. Tijdens het AVS-congres vergaren we uw feedback op het thema leiderschap. Met korte flitsonderzoeken brengen we uw mening in beeld om die vervolgens – natuurlijk – ook weer met u te delen. De vragen zijn prikkelend, meedoen is simpel en de opbrengst is interessant. Een leuke manier om kennis te maken met de gebruiksvriendelijke oplossingen van Qfeedback.

Stand nummer 10

Doet u mee? U vindt Martijn Baan Hofman en Mark Ackermans van Qfeedback in stand nummer 10. Zij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.