Ontmoet Qfeedback op het PO-Raad Congres 2018

Claudia Smit |

Op vrijdag 8 juni aanstaande vindt het jaarlijkse PO-Raad Congres ‘Kleurrijk in onderwijs’ plaats. Het wordt een bijzondere editie, want de PO-Raad viert zijn tienjarig bestaan. Tijdens het congres wordt teruggeblikt, maar vooral ook vooruit gekeken. Wat heeft de sector bereikt? Waar gaan we naartoe? Waar liggen de ambities en waar maakt de PO-Raad het verschil voor het primair onderwijs?

PO-Raad Congres 2018

Het congres wordt plenair geopend door PO-Raad-voorzitter Rinda den Besten, gevolgd door een keynote van Prinses Laurentien, onder meer oprichter van de stichting Lezen & Schrijven. Daarna is er een zeer gevarieerd aanbod van masterclasses en workshops gericht op een breed publiek. Een uitgebreid overzicht vindt u hier. Daarnaast vindt u op de informatiemarkt aanbieders van voor de PO-sector relevante informatie en diensten. De dag wordt afgesloten door Ruben Terlou, fotograaf, journalist en arts en vooral bekend van de zeer succesvolle VPRO-documentaireseries ‘Langs de oevers van de Yangtze’ en ‘Door het hart van China’.

Voor wie?

Het PO-Raad Congres  is bestemd voor iedereen die de sector primair onderwijs een warm hart toedraagt. Schoolbestuurders, schoolleiders, leraren, leidinggevenden van samenwerkingsverbanden en andere betrokkenen uit de sector – iedereen is welkom.

Qfeedback op het PO-Raad Congres

Ook Qfeedback is aanwezig op het PO-Raad Congres; u vindt ons in de stand van B&T, nummer 15. Graag ontmoeten we u daar en vertellen we u meer over onze oplossingen voor uw kwaliteitsvragen.

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.