Qschool voldoet aan de nieuwste verplichtingen

Claudia Smit |

De vragenlijst van Vensters PO voor leerlingen is vernieuwd en bevat nu duidelijkere vragen over tevredenheid en sociale veiligheid op school. Qfeedback heeft deze veranderingen direct doorgevoerd in de vragenlijsten van Qschool PO.

Qschool vernieuwd

Alle gebruikers van Qschool gebruiken reeds de meest actuele versie, die voldoet aan de eisen van zowel Vensters als van de Inspectie van het Onderwijs. De onderwijsinspectie beschouwt de nieuwe vragenlijst van Vensters, en daarmee ook die van Qschool, als een geldig instrument voor de monitoring van de sociale veiligheid. U voldoet met Qschool dus aan uw monitoringsplicht. De resultaten van uw onderzoek kunnen automatisch worden doorgeleid naar Vensters en naar de inspectie, uiteraard alleen na uw toestemming. Vanaf 1 november aanstaande opent Vensters zich weer voor het doorsturen van resultaten om te kunnen publiceren op Scholen op de kaart.

Nog geen abonnement?

Hebt u nog geen abonnement op Qschool? Dat is snel geregeld. Voor het aanvragen van een demo of uw bestelling kunt u terecht op deze pagina. Met vragen neemt u gerust contact met ons op.

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.