Gezocht: meedenkers en ervaringsdeskundigen

Mark Wassenaar |

Wilt u mee denken over de verdere ontwikkeling van Qfeedback? Ervaringen uitwisselen met andere gebruikers? En mee praten over gewenste verbeteringen? Sluit u dan aan bij de Gebruikersgroep Qfeedback.

Gebruikersgroep Qfeedback

Qfeedback wil zijn oplossingen zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen en behoeften van scholen en besturen. Natuurlijk houden we rekening met wet- en regelgeving en hebben we onze eigen visie en ideeën, maar daarnaast vinden we de betrokkenheid van gebruikers van groot belang.

Uitwisseling

Daarom hebben we de Gebruikersgroep Qfeedback in het leven geroepen. In twee bijeenkomsten per jaar praten we over de wensen van gebruikers, recente verbeteringen en de plannen voor de toekomst. U kunt hierbij denken aan wijzigingen in de verschillende instrumenten maar ook aan koppelingen met andere pakketten, bijvoorbeeld. De belangrijkste opbrengst van de gebruikersgroep is misschien wel dat de leden ervaringen met elkaar uitwisselen. En daar heeft u sowieso profijt van.

Interesse?

De volgende bijeenkomst van de gebruikersgroep is gepland op 14 mei aanstaande (van 11.00-15.30 uur) en vindt plaats in Bilthoven, bij een van de bestaande leden. U kunt erbij zijn door zich aan te sluiten bij de groep. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Gabriëlle Hoolwerf via contact@qfeedback.nl. Uw deelname wordt zeer op prijs gesteld. En het biedt u een stem in de verdere ontwikkeling van Qfeedback.

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.