Gebruikersgroep Qfeedback: meld u aan!

Mark Wassenaar |

In het najaar is de volgende bijeenkomst van de Gebruikersgroep Qfeedback gepland. Wilt u meedenken over de verdere ontwikkeling van Qfeedback? Sluit u dan aan bij de Gebruikersgroep.

Gebruikersgroep Qfeedback

Eigenlijk zou de Gebruikersgroep op 26 mei aanstaande weer bij elkaar komen, maar deze sessie is vanwege de coronacrisis geannuleerd. De bijeenkomst zal nu plaatsvinden op een nog nader te bepalen datum in september of oktober.

Dashboard

Op de agenda staat onder andere de ontwikkeling van de presentatie van resultaten op school- en (vooral) bestuursniveau in ons nieuwe dashboard. Dit dashboard ontsluit de resultaten uit de onderzoeken die we onder andere doen met Qschool, maar we kunnen hier ook andere bronnen samenvoegen. We ontwikkelen dit dashboard samen met onze nieuwe partner, de Onderwijs Innovatie Groep (OIG). Meer over de samenwerking tussen Qfeedback en OIG leest u hier.

Aanmelden

De Gebruikersgroep bestaat vanaf de start van Qfeedback en komt geregeld bij elkaar om de verdere ontwikkeling van het platform te bespreken. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers, dus schroom niet om aan te haken en mee te praten en te denken. Weten wat het inhoudt? Lees dan het interview met lid van het eerste uur Henriëte Dijkstra, directeur van De Kleine Prins Expertisecentrum. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Gabriëlle Hoolwerf, projectassistent Qfeedback: contact@qfeedback.nl.

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.