Samenwerking Qfeedback en de Onderwijs Innovatie Groep

Paula Vrolijk |

Qfeedback en moederbedrijf B&T gaan nauw samenwerken met de Onderwijs Innovatie Groep (OIG). OIG brengt eigen producten op de markt zoals Perspectief op School (POS), bedoeld voor samenwerkingsverbanden, en een oplossing om data te visualiseren voor scholen en besturen (dashboard). Qfeedback wil beide oplossingen inzetten in aanvulling op de eigen instrumenten.

De focus van B&T ligt vooral op organisatieadvies, werving & selectie, interim-management en marketing- en communicatieadvies. Qfeedback is het platform waarmee u feedback kunt genereren om kwaliteitsverbeteringen door te voeren en om de kwaliteitscultuur in uw organisatie te bevorderen. OIG richt zich op het succesvol ontwikkelen en implementeren van nieuwe of verbeterde producten, diensten en processen.

De organisaties blijven zelfstandig, maar bundelen de krachten waar dit zinvol en relevant is voor hun opdrachtgevers. Zo werken B&T en OIG al samen op het gebied van passend onderwijs.

Wat betekent deze samenwerking voor u?

Met ons gezamenlijke aanbod kunnen wij integrale oplossingen bieden voor scholen, schoolbesturen, schooldirecties en samenwerkingsverbanden in het primair en voortgezet onderwijs. Naast strategisch advies kunnen we (samen met OIG) tevens de implementatie en ondersteuning verzorgen, indien gewenst ook op locatie. Een B&T- of OIG-adviseur kan u benaderen over deze tools.

Specifieke aandachtsgebieden waar we ons in de samenwerking met OIG op richten, zijn:

  • Schoolbesturen: de verschillende tools die wij als B&T/Qfeedback aanbieden worden gekoppeld aan de door OIG ontwikkelde dashboards. Hiermee worden de data op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke wijze ontsloten. Daarnaast kunnen eigen of externe data van onze opdrachtgevers eenvoudiger aan de data worden toegevoegd.
  • Samenwerkingsverbanden: hiervoor ontwikkelen we een concept waarbij het strategische advies van B&T wordt verbonden met het door OIG ontwikkelde kwaliteitsinstrument ‘Perspectief op school’.

De komende periode werken wij bovengenoemde zaken verder uit. Nadat een en ander meer concreet vorm heeft gekregen, zullen we u nader informeren.

Vragen

Mocht u vragen hebben over deze samenwerking, aarzel dan niet contact op te nemen met Pieter Duits, senior adviseur Qfeedback, via contact@qfeedback.nl of 088 20 51 678.

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.