EIGENTIJDS KWALITEITSPLATFORM VOOR HET ONDERWIJS

Feedback is essentieel bij het werken aan kwaliteitsverbetering en een kwaliteitscultuur. We kennen feedback onder andere in de vorm van tevredenheidsonderzoek, 3600 feedback, lesevaluaties door leerlingen en lesbezoeken. Met de oplossingen van Qfeedback haalt u hiervoor het integrale platform in huis. U vergaart hiermee niet zomaar feedback, maar precies die feedback die ú nodig hebt, die aansluit op úw informatiebehoefte, die gaat over hoe ú het doet.

Qfeedback

Qfeedback:

  • Focust op ontwikkeling
  • Meet wat ú wilt weten
  • Zet u in beweging
  • Voor primair, voortgezet en speciaal onderwijs
  • Uitgebreide benchmarks PO, VO en (V)SO van B&T

Volop in ontwikkeling

Qfeedback is volop in ontwikkeling. Meer instrumenten, meer functionaliteiten, meer resultaat. Het wordt steeds leuker, gemakkelijker en gebruiksvriendelijker om de juiste feedback te genereren. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Qfeedback-nieuwsbrief.

Begeleiding bij uw onderzoek

De adviseurs van B&T begeleiden u naar wens bij het volledig op maat inrichten van Qfeedback voor uw organisatie. Afgestemd op uw strategie, op de ideale les in uw school of scholen, maar ook inspectieproof en met behoud van benchmarks. B&T-adviseurs zien een onderzoek, feedback of evaluatie niet als doel op zich, maar weten die te benutten om samen met u beweging en ontwikkeling te creëren.

Lees meer over B&T’s visie op kwaliteit >>

ONZE NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het laatste Qfeedback nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.